Diensten

Welkom op de diensten pagina van W-IT Computers.

W-IT Computers staat bekend om zijn specialisme in het bouwen op maat en het repareren van Laptops en Desktops.

Computers op maat

Vaak krijgt u bij partijen een veel te dure laptop aangeboden voor wat u ermee wilt doen , of als u met een beperkt budget zit denkt u een goede koop te doen en achteraf blijkt dat de laptop al niet van deze tijd is.
Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om het bouwen van een computer op maat. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee  aan de toekomst zodat u optimaal gebruik kan maken van uw nieuwe computer of laptop.
Of het nu een nieuwe game PC is met waterkoeling en custom RGB of een simpele thuiscomputer voor de kinderen. Bij ons vind u altijd een passend advies tegen een scherpe prijs.

Reparaties

Iedereen is het wel eens overkomen. Even niet opletten en oeps een glas cola over het toetsenbord van de laptop. Opstaan en tegen het snoer aanlopen wat in de laptop zit en oeps de laptop laadt niet meer op.

Vaak worden dit soort computers en laptops vervangen omdat mensen denken dat er niets meer mee gedaan kan worden. Wij van W-IT Computers kunnen deze computers en laptops onderzoeken en vaak weer repareren zodat u weer jaren vooruit kan!

Wanneer de computer of laptop niet te repareren valt dan hebben wij nog een hele leuke voorraad gebruikte computers en laptops om het leed te verzachten! Mocht u toch een nieuwe computer of laptop zoeken dan kunnen wij u natuurlijk een passend advies geven met daarbij de service die u verdient!